Wie Is De Mol Weekend


Helaas...

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meedoen.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld over de locatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

  • ORGANISATOR: Edwin
  • ACTIVITEITEN: 12
  • GEORGANISEERD: 8

 

Algemeen

picture
  • CATEGORIE: Ontspanning
  • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 9
  • PLAATSEN VRIJ: 7
  • PROVINCIE: Utrecht

 

Datum en tijd

  • AANVANG: vrijdag 27 september 2019 om 19:00
  • VERWACHT EINDE: zondag 29 september 2019 om 18:00

 

Beschrijving

Het spel

Ik heb intussen al zo'n 15 Wie Is De Mol-weekenden georganiseerd en geloof me... het is als je er zelf in zit nog spannender dan dat je zou denken... Spelers zitten er tijdens het weekend helemaal in!

Het spel wordt gespeeld vanaf zaterdagochtend tot zondagmiddag rond 18:00. Dan wordt bekend wie ons het hele weekend in de maling heeft genomen en dus de Mol is.

Tevens wordt dan de Winnaar van het spel bekend gemaakt.

Je mag zelf kiezen op je wél of niet de Mol wil zijn. Natuurlijk krijgen de andere spelers niet te weten wat je gekozen hebt. Uit de mensen die graag de Mol willen zijn, loot ik de Mol.

Het spel lijkt erg op dat wat je van de TV kent; meerdere opdrachten, een Mol die de opdrachten probeert te laten mislukken, walkie talkies, jokers, vrijstellingen...... We spelen met 7 spelers + 1 Mol! Ikzelf ben de spelleider. Ik maak alle opdrachten zelf. Geloof me, een helse klus! ;-)

Het enige verschil is dat er bij ons niemand het spel hoeft te verlaten; iedereen doet het HELE WEEKEND mee.

We spelen in en om Utrecht. Tijdens het weekend zie je dus ook vele mooie plekken in Utrecht.

Leeftijd, sportiviteit of kennis zijn niet belangrijk om de opdrachten uit te kunnen voeren; alle opdrachten zijn voor iedereen even makkelijk/moeilijk!

Vrijdag

We komen bijeen op vrijdagavond. Je hoeft er niet precies om 19:00 uur te zijn, als je er maar vóór 20:30 uur bent. De vrijdag is bedoeld om kennis te maken met de andere spelers en daarna je bed op te zoeken, zodat we op zaterdagochtend direct kunnen beginnen met het spel.

Slapen en eten

Gedurende het heleweekend verzorg ik het eten en drinken. Snacks, koffie, thee, een borrel of biertje, wat te snoepen, fruit, 2x lunch, 2x ontbijt, 1x dinner... Je hoeft dus zelf niets mee te nemen!

We slapen op een recreatiepark in de buurt in eenvoudige, maar nette pipo-wagens. Je kan er naar het toilet, douchen, telefoon opladen, enzovoort...

Vervoer

Bij mijn huis kun je gratis parkeren. Mijn huis is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer; buslijn 7 richting Voordorp stopt bij mij voor de deur. (Uitstappen bij halte Winkelcentrum De Gaard)

Tijdens het weekend verplaatsen we ons vooral met de fiets, die dien je zelf mee te nemen, of te regelen. (bijvoorbeeld een OV-fiets, of een huurfiets, tegen die tijd kan ik je wel daarmee helpen)

Vragen?

Stel ze hieronder of in een bericht aan mij! :-)