Ons verhaal

Ideeën ontstaan vaak op bierviltjes, ’s nachts in bed, of gewoon naar aanleiding van een behoefte in de praktijk. En dat laatste was bij ons (René Appeldoorn en Danny Fransen) het geval: wij vinden het leuk om met andere mensen in contact te komen. Om samen leuke dingen te doen zoals een avondje Catannen, een wandeling maken of een middagje waterskiën. Maar hoe doe je dat? Waar vind je mensen die met je mee willen?

Mouwen opgestroopt

In 2017 bedachten en maakten we metjepartner.nl, we kwamen ermee in de krant en op televisie, de site maakte al snel een vliegende start. Maar we kregen vaak de vraag of je echt een partner moet hebben om mee te kunnen doen, het antwoord erop was steevast 'ja'! Ergens in de zomer van 2018 besloten we dat we 'een kopie zouden maken van onze site', voor de mensen zonder partner. Oh ja, er zijn al diverse initiatieven op dat gebied, maar kennelijk bieden wij iets unieks. Ben je al bekend met dergelijke concepten? Kom eens ontdekken wat ons uniek maakt!

Voor iedereen

Of je nu dertig bent of tachtig, van mannen houdt of van vrouwen, kranten bezorgt of advocaat bent, samen met andere mensen leuke activiteiten ondernemen is voor iedereen! Wij vinden dat een gemengd gezelschap juist voor een extra leuke dynamiek in een groep zorgt.

Spannend

Zeker, veel mensen vinden het best wel even spannend, maar als je eenmaal met een activiteit hebt meegedaan is het ijs vaak zó gebroken. Je staat er niet alleen voor, heel veel leden zitten in hetzelfde schuitje en willen graag met jou op pad. Stap over de drempel en ervaar hoe leuk het is om met onbekende mensen leuke activiteiten te ondernemen!


Doe mee, probeer het drie maanden gratisContactgegevens

Deze website is een initiatief van:


Met je partner V.O.F.

Lange Broekweg 11
2671 DS Naaldwijk

Telefoonnummer: (085) 301 12 16
E-mailadres: info@zonderpartner.nl

KVK nummer: 66755824
BTW nummer: NL856685604B01

Bericht sturen